Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
sabar mommy daddy



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 14-Apr-2008 06:34
::: aliza & nasir ::: mommy & daddy to be ::: fraser's hill :::





© www.candidsyndicate.com.
All images on this site are under the OWNERSHIP & COPYRIGHT of www.candidsyndicate.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved 2008


Client's Testimonial
hi nash/gee/anis.... THANKS VERY MUCH for the marvelous pics
mmg we all happy sgt2 dgn hasil kerja u all semua, including anis yg tlg kasik ada kaler sket kat muka ni LOL LOL LOL abg nasir pun seronok dah dpt semua copy gambar2 tu (hanya kita2 ajer yg tahu) LOL LOL LOL and dia yg dah excited dok belek satu...satu.... i tak tgk pun lagi sbb laptop masuk dock :P :P

abg nasir ada ckp nak ajak korang gi projek isi perut lak, tapi dekat2 aje la, kesian lak kat gee tu kan sbb keje dia timing pelik2 :-D :-D

anyway, congrats once again on the studio, and thanks A LOT for the pics 8-) 8-) :-D

Tue 15-Apr-2008 23:22
Posted by:Aliza -
IP: 210.19.71.36

hallu...hulla...hello...heeeey !!! :-D :-D :-D

ingat lagi tak couple 'romantika d'amore' kat atas ni? alaaa ... kalau tgk balik entry2 nash yang lepas ... gambar2 dorang nash shoot masa dorang g honeymoon dulu ... haaaa dorang lah tu .... dari dulu sampai sekarang memang loving couple sangat2!!! jangan jeles ... hahahaha dan satu lagi yg best sangat2 pasal dorang ni ... suka sangat bergambar ... dan setiap detik indah dalam hidup dorang ni, penuh dengan gambar... best kan? sebenarnyakan tak rugi tau, kalau kita ni jenis yang suke bergambar ... sebab apa? sebab nanti kalau kita dah tua ... haaa banyak sangat gambar2 yang boleh mengimbau balik semua kenangan2 manis masa lalu, masa kanak2, masa mude2 remaja, masa bergelar bujang dara, masa mendirikan rumahtangga dan sebagainya... :-D :-D :-D

the LADIES TEAM STUDIO DAMANSARA



sebab tu jugak ... sempena dengan kelahiran baru 'The Ladies Team STUDIO' di kediaman baru kami di Damansara yang baru saja beroperasi 2-3 minggu lepas ingin 'melancarkan promosi serangan besar-besaran' kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk merakamkan sebarang detik2 indah kalian di studio baru kami 'The Ladies Team STUDIO... tak kira apa jenis gambar sekalipun yang kalian suka, semua kami 'redah' ... redah dengan kualiti tau, bukan main redah je heheheh

bisikan gambar yang BAGAIMANA kalian mahu ... :-

* bersama ahli keluarga...?
* hanya berdua bersama suami/isteri tercinta...?
* bersama tunang ...?
* atau bersama kekasih tersayang...?
* bersama binatang peliharaan pon boleh...?
* bersama koleksi barang2 kesayangan korang...?
* nak bergambar sorang2 pon boleh...?
* macam aliza ... gambar ketika berbadan dua..?
* atau gambar dengan baby ....?
* atau gambar baby sorang pon boleh...?
* nak best lagi .. gambar baby sekali dengan daddy dan mommy ...?

ermmm... korang pilih lah yang mana satu ....kalau takde dalam list ni ... ala2 kalau korang ada idea yang lebih canggih dari dalam list ni ... just name it okaiii...hehehehe. macam biasa, kalau berminat, call atau sms je nash 0123492254 pada bila2 masa dan di mana2 sahaja. cewah!!! :-D :-D :-D

puuuh!! lega akhirnya hasrat untuk memiliki STUDIO sendiri termakbul jua! walaupun mungkin tak secanggih studio otai2 photoG yang ada kat mesia ni ... syukur seribu rahmat sebab yang pasti semua ni terhasil dari titik peluh sendiri dan berkat sokongan moral kawan2 dan para sahabat. harapan nash, semua kelahiran 'The Ladies Team STUDIO' ni akan memantapkan lagi semangat dan hasil2 kerja kami di masa akan datang.

back to aliza ... beb personally, thank you so much for your support all this while. memang seronok dan bahagia ada kawan baik macam you ... u always came out with good ideas. dan selalu jugak menjadi orang pertama untuk setiap experiments i ... dari dulu sampai sekarang. and i want you to knoe that me, anis and gee loves you so much and always care for you! dan kami pun memang sentiasa mendoakan setiap dari rakan2 kami samada yang sedang berbadan dua atau yang baru sahaja ke jinjang pelamin dengan iringan doa.... "Ya Allah, semoga kau mempermudahkan setiap apa sahaja di dalam kehidupan mereka (yakni) kawan2 ku dan memberikan mereka kebahagiaan sehingga sehingga ke hujung nyawa ... amin"

© Pidgin Technologies Ltd. 2016